Vismeiden

Vismeiden Wall of Fame!

Op deze pagina zie je de coolste vismeiden! Iedere dame met haar eigen toffe vangst op de foto!

Conny Slosse

Conny is een echte diehard visvrouw! Regelmatig trekt zij de grootste exemplaren uit het water. Vooral grote karpers en mega dinosauriërs van steuren zijn haar specialiteit! Deze vrouw is een visser in hart en nieren en het is dan ook zeker aan te raden om haar te volgen op instagram en al haar vangsten te volgen! Hieronder de link naar haar pagina.

Sonja van der Kooi

Als er één vrouw is die leeft voor het vissen, dan is het Sonja. Niet alleen is zij fanatiek sportvisser, maar ook werkt zij al jaren voor Sportvisserij Oost Nederland! Sonja is een echte roofvisser, maar af en toe wijkt ze ook uit naar de witvis. Vooral op windes jagen met de broodkorst mag zij graag doen. Sonja zet zich in voor veel evenementen binnen de sportvisserij, waarbij zij ook zeker de vrouwelijke vissers graag meer op de kaart wilt zetten! Je kunt haar instagrampagina vinden via de onderstaande instagramlink:

Bianca van der Kolk

Deze dame is multi-getalenteerd! Naast vissen is zij ook nog eens een super goede fotograaf. Ze maakt de mooiste kiekjes van vissen, bloemen, paarden en de natuur. Ze is een echt buitenmens en dat zie je dan ook op haar instagrampagina!

Visvrouw Vera

Pas sinds 2022 begonnen met vissen, maar ze is al helemaal ‘hooked’. Deze dame heeft in korte tijd de visserij zeer snel onder de knie weten te krijgen en daarvoor ”applaus”! Samen met haar zoontje is ze nu regelmatig langs de waterkant te vinden en dat zorgt voor hele leuke foto’s op haar instagrampagina!