0,00 0

Geen producten in de winkelwagen.

Damesvisdag 2022!

DamesVISdag op zondag 26 juni

Uiteraard is vissen niet alleen voor mannen, boys en kerels! En dat gaan we met elkaar laten zien op zondag 26 juni bij Fletcher Hotel Spaarnwoude tijdens de DamesVISdag... Te veel en te vaak wordt onterecht gedacht dat sportvissen een echte sport is voor mannen. Niets is minder waar. Steeds meer vrouwen ontdekken dat vissen meer is dan vangen. Dat blijkt niet alleen uit een toename van het aantal verkochte VISpassen aan vrouwen, ook hebben visvrouwen een eigen tv-programma op RTL. Het wordt niet alleen gezellig, er worden ook verschillende clinics en lezingen gegeven. Want dat is het leuke, je hoeft niet te kunnen vissen om deze dag mee te maken. Je maakt er samen met je moeder of vriendin een gave dag van en zij maken nog kennis met de sportvisserij ook. Gewoon een leuke dag beleven en lekker lunchen! Check voor meer informatie onderstaande link van sportvisserijmidwestnederland!

Vismeid red samen met Stichting VKO honderden kilo's vis!

Honderden kilo's vis gered uit uiterwaarden IJssel bij Fortmond

''In de uiterwaarden van de IJssel bij Fortmond is vrijdag zo'n 550 kilo aan vis gered door medewerkers en vrijwilligers van Sportvisserij Oost-Nederland. De vis was klem in een sloot komen te zitten, omdat het waterpeil van de IJssel gedaald was. Over een lengte van ongeveer 200 meter werd de sloot afgevist: honderden brasems werden even later weer in de IJssel uitgezet.''

Sweetlake Fishing op pad met de vismeid!

Jazzy gaat de polder in met vismeid

In deze video van Sweetlake Fishing op 19 maart 2022 gaat deze vismeid samen met Jazzy op zoek naar de poldersnoeken! Het was een geweldig leuke dag met een goede dosis humor en goede gesprekken over vissen en vistechnieken. Jazzy had zelfs nog een hele bijzondere en geheel onverwachte vangst deze dag! Volgende keer gaan Jazzy en ik samen op jacht naar karper en ik kijk nu al uit naar de volgende gezellige sessie!

Bekijk de video hier >

21 februari 2022